(ВІДЕО) На Закарпатті правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалось переправленням чоловіків через кордон

НАЗАД
22 липня 2024 14:13

На Закарпатті правоохоронці викрили двох жителів Мукачево, які намагалися поза пунктами пропуску переправити в Угорщину трьох закарпатців та двох жителів Київщини.

Переправників разом із їхніми «клієнтами» затримали на околиці населеного пункту Перехрестя Берегівського району, після одержання від одного з «підопічних» частини неправомірної грошової винагороди.

Загалом за здійснення незаконної оборудки спритники планували збагатитися на понад 60 тисяч доларів США.

Наразі їм вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини підозрюваних у суді, їм загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років.

Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин кримінального провадження і притягнення до відповідальності винних осіб тривають.

Заходи  з викриття правопорушників в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 КК проводили співробітники прикордонного оперативно-розшукового відділу «Дякове» та військовослужбовці відділу прикордонної служби «Вилок» Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками СБУ та Нацполіції за процесуального керівництва Виноградівського відділення Берегівської окружної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси